Începe August Fest la Carei


Timp de o săptămână în municipiul Carei se vor desfășura manifestările incluse în programul ediției din acest an a August Fest. Este vorba despre programe culturale și competiții sportive organizate de Centrul Cultural Municipal, începând de vineri, 19 – până sâmbătă, 27 august.

Vineri, 19 august, în prima zi a manifestărilor, este prevăzut concursul internațional de karting – CAREI KART RACING 2011 – organizat de Asociația Kart Racing Carei, în parcul Kossuth, de la ora 9:00. De la aceeași oră și în același loc, concursul va continua și sâmbătă, 20 august. Tot sâmbătă, de la ora 20:00, în Parcul Dendrologic, va avea loc un spectacol interbnațional de folclor, cu participarea ansamblurilor Ceatăra, Rekettye și Rote Rose, precum și Ansamblul “LES GASTADOURS – Lamballe” din FRANȚA, care va oferi publicului o oră de dansuri franceze și celtice, cu instrumentiști și dansatori de excepție veniți tocmai din Franța.

Duminică, 21 august, de la ora 17:00, în Sala Mare a Primariei Carei, va avea loc un recital de pian susținut de Nagy Gergő de la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” – Cluj Napoca și Beiland Arnold din Carei. De la ora 20:00, în Parcul Dendrologic, va avea loc GALA DANSULUI CAREIAN – dans de societate și dans modern, cu participarea Lead & Follow, Magic Dance, Funky Dance, Lost B Boy, Rap Style – invitați Loga Dance School Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.