Bătaie penală la Pişcolt

Poliţiştii din comuna Pişcolt au fost solicitaţi ieri, în jurul orei 15,00, prin serviciul apeluri de urgenţă 112, să aplaneze un scandal izbucnit în curtea unei locuinţe, din localitatea Resighea.

La locul indicat, poliţiştii au găsit pe proprietarul locuinţei, un tânăr de 31 de ani. Acesta le-a relatat oamenilor legii, că, pe fondul unor discuţii divergente legate de o sumă de bani, a avut o altercaţie cu Ovidiu D. de 28 de ani, Ramona D. de 31 de ani şi Corina D. de 35 de ani.

Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat că cele reclamate se confirmă, bărbatul de 28 de ani şi femeile au pătruns fără drept în curtea locuinţei părţii vătămate şi au refuzat să părăsească curtea la solicitarea proprietarului. Mai mult, cei trei l-au ameninţat pe tânărul de 31 de ani cu acte de violenţă, iar Ovidiu D. i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului.

Cercetările în cauză continuă faţă de suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.