Strategii noi în “bucătăria” PP-DD

Preşedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), aşteaptă ziua de joi, 17 august, pentru a afla decizia judecătorilor Curţii de Apel în ceea ce priveşte înregistrarea formaţiunii sale politice la Tribunal. în caz contrar, Dan Diaconescu se gândeşte la absorbţia altor partide politice mai mici pentru a forma o formaţiune viabilă pe eşichierul politic românesc.

În cazul în care judecătorii vor respinge din nou cererea de înregistrare a PP-DD, Diaconescu spune că are strategii de colaborare cu opt partide politice, printre care cu Partidul România Europeană (PRE) şi Partidul Iniţiativa Naţională (PIN). Mai mult decît atât, acesta se gândeşte chiar la absorbţia acestor formaţiuni politice.

Preşedintele filialei sătmărene a PP-DD, Dorin Pop, salută demersurile făcute de Dan Diaconescu dar cu toate acestea consideră că ar fi mai bine dacă judecătorii ar accepta înregistrarea formaţiunii politice. “Nu e vorba de o simplă colaborare. E vorba de absorbţie. Ţin să precizez că în partidul nostru sunt bineveniţi toţi cei care gândesc româneşte şi vor să facă ceva pentru ţara în care trăiesc. Nici eu nu ştiu exact care sunt cele opt partide. Ştiam de PIN, PRE şi de Partidul Noua Generaţie (PNG). Dar despre asta vom vorbi după data de 17 august. Eu totuşi sper ca judecătorii să accepte cererea de înregistrare”, a declarat Dorin Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.