S-au scumpit biletele de tren!

Începând de azi, 14 august, cei care călătoresc cu trenul au de scos din buzunare bani mai mulţi pentru a achita contravaloarea biletelor. CFR Călători a majorat cu 18% preţul legitimaţiilor de călătorie.

Acest demers vine ca urmare a creşterii preţurilor în domeniul energetic, susţin reprezentanţii companiei. Astfel pentru o călătorie cu trenul de persoane, la clasa a II-a, de la Medieşu Aurit la Satu Mare, începând de astăzi aveţi de plătit 4,4 lei faţă de 3,7 lei cât era până în prezent. Un bilet de la Satu Mare la Baia Mare costă 7,3 lei iar de la Satu Mare la Oradea 17,2 lei. Cei care navetează pe ruta Satu Mare- Halmeu vor avea de plătit 4,4 lei pentru un bilet de clasa a II-a iar preţul unei legitimaţii de călătorie de la Satu Mare la Carei este de 5,2 lei.
Navetiştii mai trebuie să ştie că pentru luna în curs sunt valabile abonamentele achiziţionate la preţul vechi însă, de luna viitoare vor avea nevoie de mai mulţi bani pentru a-şi cumpăra un abonament lunar. Potrivit casierilor dn Gara CFR Satu Mare şi preţurile abonamentelor au fost majorate cu 18%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.