Avem depuse 7 proiecte pentru piste de biciclete


Administraţia Fondului pentru Mediu a deschis începând cu data de 20 iulie 2011, sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare în cadrul „Programului de realizare a pistelor pentru biciclişti”. Suma alocată pentru această sesiune de finanţare este de 50.000 mii lei. Sesiunea s-a închis la data de 09.08.2011, când valoarea totala însumată a cererilor de finanţare depuse la registratura AFM a atins suma de 200.000 mii lei.

Lista conţinând solicitanţii şi sumele solicitate s-a publicat pe site-ul Autorităţii şi a fost actualizată la sfârşitul fiecărei zile a sesiunii de depunere. La închiderea sesiunii de finanţare, numărul total al solicitărilor, conform listei, a fost 120.

În cadrul procedurii de analiză şi selectare, comisia procedează la: deschiderea plicurilor conţinând dosarul de finanţare al solicitantului, care se realizează exclusiv în ordinea înregistrării la Autoritate, cu condiţia nedepăşirii, prin însumarea finanţărilor propuse spre aprobare, a bugetului alocat sesiunii; dosarele de finanţare se analizează individual, în ordinea în care au fost înregistrate la Autoritate, respectiv din punct de vedere juridic, economic, tehnic, următorul proiect intrând în analiză după ce Comisia a făcut propunerea de acceptare sau respingere a proiectului analizat. La epuizarea sumei aferente sesiunii, plicurile care nu au fost deschise spre analiză se restituie.
Conform listei, cele 7 proiecte depuse, aferente judeţului nostru, sunt: Petreşti, Dorolţ, Păuleşti, Carei – Foieni-Berea (solicitant Satu Mare), Carei, Vetiş, Turulung. Ca număr de solicitări, judeţul Satu Mare (7 proiecte) se situează pe locul trei la nivel de ţară. Cele mai multe dosare au fost depuse pentru jud. Iaşi – 10 proiecte, Bihor, Timiş – câte 8 proiecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.