„Miss by Ema” caută cea mai frumoasă sătmăreancă

Concursul de frumeseţe în urma căruia va fi desemnată câştigătoarea titlului de „Miss by Ema” ediţia de Satu Mare, va avea loc pe data de 27 august. Evenimentul face parte din cadrul unui turneu naţional demarat în luna martie la Baia Mare şi care se va încheia în noiembrie cu „Miss by Ema” ediţia România.

Însă înainte de acest moment fetele vor avea de trecut de faza de preselecţie care va avea loc în 20 august în Grand Mall de la ora 17.00, în urma căreia se vor desemna 14 participante care vor intra în finala de pe 27 august. Pentru a convinge juriul, la proba de preselecţie concurentele vor urca pe scenă în costume de baie, apoi în rochii de mireasă după care organizatorii le-au pregătit şi o probă de perspicacitate. Juriul va fi format din cinci membri dintre care, două persoane cu experienţă în modelling, doi reprezentanţi ai partenerilor şi un reprezentant din rândul jurnaliştilor.

În finala din 27 august, concurentele alese în urma preselecţiei se vor confrunta în cadrul a patru probe de concurs. Fetele vor urca pe scenă în costume de baie, rochii de mireasă, costumaţie casual după care urmează şi o probă de perspicacitate. De această dată juriul va fi format din şapte membri dintre care trei cu experienţă în modelling şi patru reprezentanţi ai partenerilor.

Nu vor lipsi nici momentele artistice. Capul de afiş al finalei va fi DJ Project. Va mai concerta DJ Silent Disciple dar nu vor lipsi nici momentele de muzică clasică. Moderatorii serii vor fi Ciprian Drăgan şi Edy Calauz.

Un Comentariu la "„Miss by Ema” caută cea mai frumoasă sătmăreancă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.