COMPACT – în concert la Tășnad, de Ziua Orașului


Prilej de mare sărbătoare și bucurie pentru tășnădeni luni, 15 august, când va fi organizată o nouă ediție a Zilei Orașului. Manifestările vor începe la ora 13:30 și se vor încheia la ora 24:00, cu focuri de artificii.
Programul manifestărilor a fost alcătuit în așa fel încât să acopere cât mai multe preferințe și gusturi. Astfel, la ora 13:30, la Muzeul Orășenesc va avea loc vernisajul expoziției de fotografii – “Tășnadul de odinioară”, urmată, la ora 14:00, de deschiderea oficială cu DJ-Ady și Imnul Orașului, de la ora 15:00 de un program de dans aerobic cu Anita Tartea, respectiv un program de dansuri etnice, de la ora 15:30. Până la ora 17:00, când Ansamblul Folcloric “Codrulețul” și invitații vor urca pe scenă, vor avea loc diverse concursuri.

În programul manifestărilor mai sunt incluse, dansuri moderne și populare cu participarea copiilor de la Clubul Elevilor Tășnad și “Loga Dance” Satu Mare, un recital de muzică populară susținut de Aniela Tegzes, un spectacol de teatru, dansuri celtice și muzică folk cu Lorena Feldeș.
La ora 20:30 sunt prevăzute recitalurile trupelor și soliștilor invitați: ETNO, Varga Viktor – MegaStar din Ungaria, Dj-Ady și binecunoscuta trupă COMPACT. La ora 24:00, în încheierea manifestărilor va avea loc un foc de artificii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.