Zilele Medicale ale Ţării Oaşului, la a III-a ediţie


“Actualităţi în bolile cardio-vasculare” este genericul sub care se va desfăşura cea de-a treia ediţie a Zilelor Medicale ale Ţării Oaşului. Evenimentul va fi organizat în data de 12 august, la Complexul “Valea Măriei”, iar înscrierile pentru participare se pot face până la data de 10 august.

Potrivit managerului Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş, Diana Mitruţ, evenimentul va avea ca tematică generică actualităţile în bolile cardio-vasculare. Materialele ce vor fi prezentate de către participanţi se vor referi, între altele, la diagnosticul practic de diagnostic în insuficiența cardiacă, HTA la adolescenți, manifestările digestive în bolile cardio-vasculare, HTA – algoritm de tratament, particularități ale HTA la femei, afectarea vasculară în bolile de colagen, HTA renovasculară, HTA la bolnavii cu sindrom metabolic, etc. Temele vor fi prezentate de cei peste 20 de specialiști din clinicile universitare din țară, respectiv Satu Mare și Negrești Oaș.

Înscrierea celor care doresc să participe la Zilele Medicale ale Ţării Oaşului se poate face până la data de 10 august, iar taxa de participare este de 100 lei pentru medicii specialiști (150 lei după data de 10 august și pe loc), respectiv 50 lei pentru rezidenți și pensionari (75 lei).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.