Peste 2,8 milioane pentru lapte și corn


Reuniți în ședință ordinară, consilierii județeni sătmăreni au aprobat vineri, 29 iulie, proiectul de hotărâre referitor la repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a unor sume defalcate din TVA în vederea asigurării sumelor necesare achiziționării laptelui și cornului guvernamentale pentru elevi și preșcolari.

Suma totală repartizată de Consiliul Județean Satu Mare unităților administrativ-teritoriale se cifrează la 2.843.770 lei și va fi folosită în vederea asigurării produselor lactate și de panificație pentru elevii din clasele I – VIII, precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele din județ în intervalul 12 septembrie – 31 decembrie 2011.

Din suma totală, municipiile Satu Mare și Carei au primit 942.573 lei, din care 791.740 lei a primit municipiul Satu Mare. Cele patru orașe din județ, respectiv Negrești Oaș, Tășnad, Ardud și Livada, au primit în total 290.383 lei, în timp ce suma totală ce va fi repartizată comunelor este de 1.610.814 lei.

Pe de altă parte, în ședința de vineri consilierii județeni au mai aprobat și șase proiecte de hotărâre referitoare la documentațiile tehnico-economice în faza de Studiu de Fezabilitate pentru modernizarea unor drumuri județene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.