Ediţia a II-a a game show-ului „Vrei să fii milionar?”, va avea şi un concurent sătmărean

Show-ul de televiziune „Vrei să fii milionar?” revine pe micile ecrane. Ediţia a II-a a noului format al emisiunii va avea şi un concurent sătmărean.

După ce a trecut de cele două faze de preselecţie, sătmăreanul nostru s-a calificat în finala ediţiei a II-a a concursului „Vrei să fii milionar?” a cărui înregistrare va avea loc pe data de 18 august, la Bucureşti. După ce a reuşit să se califice între primi 80 de concurenţi din ţară, în urma primei faze, răspunsul corect şi rapid dat la o întrebare de cultură generală în faza a doua de preselecţie l-a propulsat în finala competiţiei asigurându-şi astfel un loc între primi zece concurenţi care au dreptul să joace pentru marele premiu de 1 milion de lei.

Însă, pentru a ajunge pe „scaunul milionarilor” sătmăreanul nostru va mai avea de trecut testul „Fastest Finger First”, trebuind să aşeze în ordinea corectă patru răspunsuri la o întrebare de cultură generală. Doar cel mai rapid va ajunge să se confrunte cu cele 15 întrebări de cultură generală, fiecare cu câte patru variante de răspuns.

Din cauza politicii de confidenţialitate a postului de televiziune respectiv al producătorului emisiunii, nu putem să dezvăluim numele concurentului. Însă, după „marea confruntare” din studio acesta a promis un interviu în exclusivitate pentru SĂTMĂREANUL.

Un Comentariu la "Ediţia a II-a a game show-ului „Vrei să fii milionar?”, va avea şi un concurent sătmărean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.