Iuliu Ilyes: UDMR va decide dacă voi candida din nou!


“Chiar dacă unii își fac deja strategii și au început campania electorală, UDMR nu și-a desemnat deocamdată viitorul candidat pentru Primăria municipiului Satu Mare, această decizie urmând a fi luată cel mai târziu în septembrie sau octombrie. În aceste condiții, și în ceea ce mă privește, decizia de-a candida din nou pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, va aparține UDMR”.

Răspunzând unor întrebări adresate de ziariști, primarul Iuliu Ilyes a făcut aceste afirmații în cadrul conferinței de presă organizate miercuri, 27 iulie. Cu același prilej, edilul șef a subliniat că, deși unii dintre cei care aspiră la funcția de primar și-au început deja neoficial campania electorală, ar trebui să țină cont că denigrarea Sătmarului și a ceea ce se întâmplă în urbe, nu este în folosul lor. “Poți să-l critici pe primar și să-i reproșezi tot ce-ți trece prin minte, dar nu poți să vorbești atât de urât despre orașul pe care dorești să-l conduci! Unii și-au făcut un obicei în a spurca mereu orașul, ca și cum nu aici ar trăi, deși, potrivit sondajelor, la nivel național Satu Mare se situează aproximativ pe locul XV în privința calității vieții” – a afirmat Ilyes.

Edilul șef a mai spus că, pentru a se informa cu privire la ceea ce presupune activitatea unui primar, după ce formațiunile politice își vor desemna candidații, îi va invita pe aceștia la un experiment de zece zile în cadrul Primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.