Primul incident la Transcarpatic Rally-Raid 2011

La puţin timp după startul de duminică, 24 iulie, Transcarpatic Rally-Raid a înregistrat primul incident. Quadul Polaris KTM500 pilotat de Daniel Toma s-a defectat la Moftin.

Potrivit directorului de imagine al competiţiei, Romulus Boitor, “s-au spart nişte tuburi de ulei astfel că, pilotul a fost ajutat să-şi transporte quadul până la un service din Oradea. El a fost penalizat cu două ore. Însă, astăzi l-am văzut la linia de start. În zilele următoare va avea de recuperat timpul pierdut în prima zi a competiţiei. Condiţiile nu sunt tocmai bune având în vedere că plouă teribil pe traseul pe care îl au de parcurs concurenţii. Până în prezent nu s-a înregistrat nici un accident şi sperăm să o ţinem tot aşa”.

Daniel Toma continuă astăzi, 25 iulie, concursul pe traseul Oradea-Deva însă, cu o penalizare de două ore. Nu doar pilotul român a întâmpinat greutăţi la parcurgerea primului traseu. Un echipaj auto italian, spre exemplu, s-a rătăcit pe drum parcurgând distanţa cu întârziere. Raliul continuă marţi, 26 iulie, când piloţii vor avea de parcurs distanţa de 561 km ce desparte Deva de Sfântu Gheorghe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.