Transcarpatic Rally-România 2011

22 de motociclişti şi şase echipaje auto se vor aşeza duminică, 24 iulie, la startul Transcarpatic Rally, care se va da din Piaţa 25 Octombrie, la ora 14.00. Cu toate că la competiţie s-au înscris zece echipaje auto, organizatorii spun că patru maşini se vor alipi caravanei în a patra zi de concurs.

Anunţul a fost făcut astăzi, 22 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Hotel “Aurora” Satu Mare.

Potrivit organizatorului principal al competiţiei, Victor Pop, după parcurgerea celor 2.349 de km, participanţii vor ajunge la Mangalia. La competiţie vor lua parte motociclişti şi echipaje auto din Italia, Bulgaria şi România. “Competiţia ţine opt zile şi sperăm că nu va trebui să scurtăm traseul. Mă gândesc aici la condiţiile meteorologice nefavorabile. În caz de ploi abundente şi vijelii, traseul din Câmpia Bărăgan, spre exemplu, va fi ca un patinoar. În Carpaţi, de asemenea, putem întâmpina o serie de probleme în caz de furtuni”, a precizat Victor Pop. Reprezentantul PR al competiţiei este Romulus Boitor.

Ca o curiozitate, la startul raliului din acest an se va aşeza şi o reprezentantă a sexului frumos, o bulgăroaică, care va încerca să ajungă cu bine la Mangalia pe “spinarea” unui quad. Victor Pop a mai ţinut să precizeze că, la secţiunea “Moto”, Transcarpatic Rally constituie prima etapă în cadrul Campionatului European de Rally-Raid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.