Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean

Pista de biciclete din zona Carei-Foieni-Berea a primit astăzi, 19 iulie, undă verde din partea Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare. Convocaţi în şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni au votat “la foc automat” cele patru proiecte de hotărâre incluse pe ordinea de zi.

Astfel, au fost aprobate proiectele de hotărâre privind studiul de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Realizare pistă pentru biciclişti în zona Carei-Foieni-Berea” respectiv cel cu privire la cheltuielile aferente implementării proiectului. Valoarea totală a proiectului este de 4.887, 675 mii lei, iar durata de implementare de 18 luni. “Ştiu că mulţi cetăţeni din satele din vecinătatea Careiului se duc cu bicicletele la lucru. Astfel că, investiţia este cât se poate de necesară”, a declarat preşedintele CJ Satu Mare, Csehi Árpád.

De asemenea, consilierii au votat “pentru” şi în cazul proiectului de hotărâre cu privire la modificarea statutului de funcţii al Serviciului Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor din judeţul Satu Mare. Astfel, au fost puse la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte administarea în condiţii optime a Depozitului de deşeuri de la Doba.
Consilierii au spus “da” şi în cazul proiectului de hotărâre privind modificarea şi completarea inventarului bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al judeţului Satu Mare. La şedinţa de astăzi au fost prezenţi 24 de consilieri judeţeni şi au lipsit nouă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.