AJOFM se mută în centru


De la capătul orașului unde își are sediul acum, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare se va muta în zona centrală. Într-o conferință de presă organizată joi, 14 iulie, Silviu Bian – președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a declarat că este posibil activitatea AJOFM să se desfășoare în noul sediu până la sfârșitul acestui an. La întâlnirea cu ziariștii au fost prezenți și directorii AJOFM Satu Mare, Gheorghe Tilibașa și Veronica Variu.

Înainte de conferința de presă, președintele Silviu Bian împreună cu prefectul Radu Giurcă s-au deplasat pe bulevardul Vasile Lucaciu nr. 22, unde va fi amenajat noul sediu al AJOFM, în locul fostei Trezorerii, unde în prezent este arhiva Direcției Generale a Finanțelor Publice.
Suprafața totală a imobilului este de 997 mp și, cu toate că spațiul este mai mic decât cel al actualului sediu al AJOFM, decizia mutării este determinată de necesitatea de-a se afla cu mai multă ușurință la dispoziția celor care se adresează instituției.

Potrivit celor declarate de Silviu Bian, la începutul săptămânii viitoare la Satu Mare vor veni specialiști din cadrul ANOFM pentru a face demersurile necesare în vederea încheierii protocolului privind preluarea imobilului de către AJOFM. “Aceeași specialiști vor întocmi un raport cu datele referitoare la lucrările care vor trebui executate pentru adaptarea sediului fostei Trezorerii activității pe care o desfășoară AJOFM. În cel mult două-trei luni vor fi încheiate toate formalitățile și va putea fi licitată execuția lucrărilor de amenajare care se speră că vor fi încheiate înainte de sfârșitul anului” – a declarat Silviu Bian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.