Joi, 7 iulie, ziua 0 a festivalului Samfest Rock


Startul ediției din acest an a festivalului Samfest Rock, eveniment așteptat cu nerăbdare de împătimiții genului, care va avea loc în zilele de 8, respectiv 9 iulie, se va da joi, 7 iulie, ora 17:00, la Aeroclubul Satu Mare.

Pe lângă concertele care vor fi susținute de formațiile invitate din Serbia, Ungaria, Suedia, Germania și România, în programul evenimentului sunt incluse și alte acțiuni, precum concursuri de motociclete şi meciuri amicale de fotbal între rockeri, echipele Poliţiei Comunitare şi ale Jandarmeriei Satu Mare.

În data de 8 iulie vor susține recitaluri Crimson, Deity, Legion, Guerrillas, Trooper, Bonfire și Netherbird, iar în data de 9 iulie -Ultimu’ Nivel, Malpraxis, Krepuskul, Masterpiece, Grimegod, Nevergreen și Pain.

Preţul biletului de acces, care include și posibilitatea de campare în perimetrul Aeroclubului, va fi de 35 lei/zi şi 45 de lei/două zile. Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 7 iulie, ora 17:00 la Aeroclubul Satu Mare. Programul de relaţii cu publicul şi de vânzare a biletelor în zilele de 8, respectiv 9 iulie, va fi între orele 16:00- 2:00.

Pentru a asigura transportul celor care doresc să fie prezenți la concerte, traseul autobusului nr. 9 va fi prelungit în 8 şi 9 iulie, începând cu ora 18:00, până la Aeroclubul Satu Mare, iar la terminarea concertelor, la orele 1:45, respectiv 2:30, vor exista curse suplimentare gratuite pentru publicul care se va întoarce în oraş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.