Primarul Ilyes, cu caiacul pe Someș până-n Ungaria


Vineri, 1 iulie, primarul Iuliu Ilyes se va deplasa cu caiacul pe Someș până în Ungaria, în cadrul unei acțiuni organizate de Primăria din Csenger.
Miercuri, 29 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, edilul șef a precizat că este vorba despre un eveniment organizat anual de Primăria orașului maghiar, cu mențiunea că de obicei deplasarea cu caiacele se face între Csenger și Vasarosnamenyi. În acest an, în vederea diversificării și în scopul punerii bazelor unei colaborări viitoare între cele două primării, a fost propusă o mică abatere de la regulă, astfel că startul acțiunii se va da din Satu Mare.

Potrivit primarului Ilyes, la acțiune vor participa două echipaje de caiac-canoe, una din Csenger – cu 20 de ambarcațiuni, și una din Satu Mare – cu zece ambarcațiuni. Startul acțiunii va avea loc la ora 14:00, dintr-o zonă de pe Someș paralelă cu Palatul Administrativ, iar într-unul dintre caiace se vor afla primarii din Satu Mare și Csenger.

De asemenea, în vederea derulării în bune condiții a acestei acțiuni, vineri, timp de două ore, pe râul Someș va funcționa provizoriu un punct de trecere a frontierei.

Un Comentariu la "Primarul Ilyes, cu caiacul pe Someș până-n Ungaria"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.