Două accidente de circulaţie cu victime

O minoră de 14 ani din Petreşti şi un bărbat de 37 de ani au suferit răni grave în urma unor accidente de circulaţie. Evenimentele rutiere au avut loc sâmbătă, 25 iunie, primul pe raza localităţii Dindeştiul Mic iar al doilea pe strada Careiului din Satu Mare.

Astfel, Attila S. de 23 de ani, din Satu Mare pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un pod de beton. Accidentul a avut loc pe raza localităţii Dindeştiul Mic, în noaptea de vineri, 24 spre sâmbătă, 25 iunie. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a minorei T.A. de 14 ani, din Petreşti, pasageră în maşină. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident, soldat cu rănirea gravă a unui bărbat. În timp ce conducea o autoutilitară, M. István de 42 de ani din judeţul Bihor, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de către Violeta B. de 35 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar, a fost proiectat într-un copac, rezultând accidentarea gravă a lui Robert B. de 37 de ani, pasager în autoturism. Ambilor conducători auto implicaţi în eveniment le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.