O acţiune de nota 10 a tinerilor social-democraţi sătmăreni

Organizaţia municipală de tineret a PSD Satu Mare a demonstrat azi cât de uşor se poate, prin gesturi mici, să  declanşezi curcubee în ochii unor copii  ale căror suflete sunt în general obişnuite doar cu tonalităţi mai închise sau mai deschise de gri. Ei i-au sărbătorit azi, cu torturi, sucuri şi baloane, pe nativii lunilor mai şi iunie din casa de tip familial “Felicia” şi din centrul de recuperare şi reabilitare a persoanelor cu handicap “Laura”.

“Ne-am gândit să-i sărbătorim azi pe cei născuţi în lunile mai şi iunie. La Casa Felicia sunt trei copii, un băiat şi două fete cu vârstele de 14, 15 şi 16 ani, iar la Centrul Laura vom sărbătorii o tânără de 21 de ani. Sărbătoriţii vor primi torturi iar restul copiilor sucuri şi baloane”, a declarat vicepreşedinta organizaţiei, Manuela Rogoz.

“Suntem foarte fericite că aţi ales Casa Felicia şi că oferiţi cadouri acestor copii suferinzi. Fiecare dintre ei are ceva aparte. Ceva cu care te prinde şi te face să-i iubeşti. Îţi dai seama de acest lucru doar atunci când eşti cu ei toată ziua” le-a spus tinerilor social democraţi una dintre asistentele Casei de tip familial “Felicia”.

6 Comentarii la "O acţiune de nota 10 a tinerilor social-democraţi sătmăreni"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.