„Arta mişcării” la Teatrul de Nord Satu Mare

După ce iubitorii muzicii şi dansului popular au avut parte joi după-amiază, 16 iunie, de un spectacol magnific oferit de elevii Şcolii de Arte Satu Mare şi de către invitaţii acestora, astăzi, 18 iunie, a venit rândul balerinilor şi dansatorilor să-şi uimească publicul.

Sala de spectacole al Teatrului de Nord Satu Mare a devenit neîncăpătoare pentru publicul care a venit să vizioneze evoluţia elevilor Şcolii de Arte şi al trupelor de dans invitate. În cadrul spectacolului intitulat de organizatori „Arta mişcării”, copiii şi-au demonstrat măiestra atât în faţa profesorilor care i-au pregătit în cursul anului şcolar, cât şi în faţa părinţilor. „Este vorba despre 120 de elevi care urmează cursurile de balet. Am ţinut ca în cadrul spectacolului de sfârşit de an şcolar să oferim publicului sătmărean un program cât mai variat”, a declarat directorul Şcolii de Arte, Mircea Deac.

Primii care au urcat pe scenă au fost balerinii instituţiei îndrumaţi de profesorul de balet, Gabriela Tănase. „Am invitat şi trupa de dans irlandez Celtic Fire din Tăşnad. Dansul lor oferă ceva special, mai aparte. Conţine elemente care nu se regăsesc la niciuna dintre stilurile de dans cu care ne-am obişnuit”, a precizat Deac. Elevii trupei de dans „Celtic Fire” sunt îndrumaţi de profesorul Anca Erdei. Aplauzele au însoţit şi evoluţia scenică a dansatorilor de la „Step by step” care au oferit publicului o suită de dans modern. Spectacolul de astăzi a fost încheiat de elevii antrenorului de dans sportiv de la Royal Dance Club Satu Mare, Ovidiu Ignat. Cele 11 perechi de dansatori au răpit ropote de aplauze din partea spectatorilor.

2 Comentarii la "„Arta mişcării” la Teatrul de Nord Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.