Sensuri unice și limitatoare de viteză pe mai multe străzi din Sătmar


Reuniți în ședință, joi, 16 iunie, membrii Comisiei de Siguranţa Circulaţiei din cadrul Primăriei Satu Mare au decis aprobarea mai multor punctele incluse pe ordinea de zi.

Astfel, pe strada Rodnei, în dreptul trecerii pentru pietoni din vecinătatea școlii va fi amplasată o rampă pentru limitarea vitezei. O altă asemenea rampă va fi instalată și pe bulevardul Henri Coandă, la intersecţie cu strada 9 Mai, pe aceeași stradă fiind aprobată și interzicerea accesului maşinilor cu tonaj mai mare de 10 tone. Limitarea vitezei, la 30 km/oră, a fost aprobată, la solicitarea locatarilor, și pe strada Gabriel Georgescu, între numerele 70 – 102.

La propunerea Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului au fost stabilite sensuri unice pe mai multe străzi și alei din Satu Mare. Este vorba despre strada Crişului – înspre strada Braşov, strada Someşului – înspre bulevardul Independenţei, strada Louis Calderon – înspre strada Jocului, strada Jocului – înspre strada Someşului, respectiv strada Belşugului – înspre strada Braşov.

În ședința de joi, a mai fost aprobată și solicitarea reprezentanților Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti”, privind amplasarea unui obstacol rabatabil la intrarea pe alee dinspre Cinematograful “Victoria”, pentru a se împiedica parcarea autoturismelor în vecinătatea instituției și a Turnului Pompierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.