Satu Mare Plus – Cartierul Micro 15


În cadrul rubricii Satu Mare Plus, ziarul nostru continuă prezentarea cartierelor municipiului. La fel ca în cazul cartierelor Micro 16, respectiv Micro 14, scopul acestui demers constă atât în oferirea de date cu privire la cartiere, cât mai ales în acela referitor la oferirea posibilității cititorilor de a-și spune părerile despre ceea ce consideră oportun că ar fi necesar să se realizeze. Sugestiile și propunerile dumneavoastră vor fi aduse la cunoștința conducerii Primăriei, iar în curând vom prezenta și răspunsurile oficialilor.

Cartierul Micro15 are o suprafață totală de 24,3 hectare. Zonele verzi din acest cartier se întind pe o suprafață de 69.298 mp, din care 24,3 mp reprezintă zonele verzi din curțile locatarilor. În blocurile din cartierul Micro 15 există 1.247 locuințe. În același cartier, există Spitalul Județean de Urgență, Scoala Generală “Bălcescu-Petofi”, o grădiniță și un teren de joacă pentru copii în suprafață de 1.348 mp, iar de curând a fost dat în folosință un centru SPA, amenajat în locul unei foste centrale termice.

În cartier au fost refăcute trotuarele de pe mai multe alei, precum și acelea de pe străzile Arinului, Bradului și Fagului, și au fost desființate depozitele necontrolate de deșeuri. Potrivit evidențelor Primăriei Satu Mare, în Micro 15 se află înregistrate 668 autoturisme, 29 motorete și motociclete, precum și 25 microbuze.

11 Comentarii la "Satu Mare Plus – Cartierul Micro 15"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.