Festivitate de închidere de an şcolar pentru absolvenţii claselor a VIII-a


După ce absolvenţii de clasa a XII-a au trecut de “mirajul” festivităţilor de absolvire,  a venit acum rândul eleviilor de clasa a VIII-a. Adolescenţii, unii cu lacrimi în ochi iar alţii mai zâmbitori îşi i-au rămas bun de la şcoala în care şi-au petrecut câţiva ani buni de studiu, pregătindu-se pentru a urma cursurile claselor liceale.

Două clase de a VIII-a de la Şcoala cu clasele I-VIII “Constantin Brâncoveanu” din Satu Mare au organizat sfârşitul de an şcolar astăzi, de la ora 11.00, în Sala de conferinţe a Muzeului Judeţean Satu Mare. “Este vorba despre 42 de elevi de care suntem foarte mândri având în vedere faptul că 70% dintre absolvenţi au media generală pe cei patru ani de gimnaziu între 9 şi 10. Avem cinci elevi cu media generală 10 dar şi trei olimpici care s-au întors cu premii de la fazele judeţene şi naţionale ale concursurilor şcolare” a declarat directorul unităţii de învăţământ, Anca Seucea.
Absolvenţii au susţinut şi un scurt program artistic în faţa profesorilor şi invitaţilor constând într-un spectacol de cântece şi poezii. Elevii nu au uitat nici de tradiţionala “Cheia Succesului” care a fost dat în grija celor de clasa a VII-a “pentru a le călăuzii paşii în anul şcolar care vine”, a precizat unul dintre elevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.