Reabilitări de peste 4,5 milioane lei pe bulevardul “Henri Coandă” și în Piața Romană


Viceprimarul Kereskenyi Gabor, însoțit de un veritabil alai alcătuit din reprezentanți ai Primăriei, proiectanților și executanților, s-a deplasat joi, 9 iunie, pe bulevardul “Henri Coandă” din municipiul Satu Mare în scopul recepționării lucrărilor de reabilitare începute în vara anului trecut și finalizate în luna mai a.c.

La fața locului, viceprimarul Kereskenyi i-a informat pe ziariști despre natura lucrărilor efectuate, cu mențiunea că bulevardul “Henri Coandă” este o arteră principală de circulație a municipiului Satu Mare, care a fost reabilitată ultima dată în anii 1978-1980.
Lucrările de reabilitare au început în data de 16 iunie 2010, au fost sistate de la sfarșitul anului trecut până la începutul lunii mai a.c., iar finalizarea acestora a avut loc la mijlocul lunii trecute.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 4.571.880,31 lei, cu TVA inclus, fiind efectuate intervenții precum reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, lucrări la drumuri, lucrări electrice, etc. Perioada de garanție acordată lucrărilor realizate este de 48 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.