O analiza ciudată… de urină

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Satu Mare investighează un caz cât se poate de interesant. O sătmăreancă se plânge de rezultatele analizelor de urină făcute, în paralel, la două laboratoare din Satu Mare.

Având în vedere specificul plângerii depuse la instituţie, conducerea CJPC vor cere şi ajutorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

Pentru a se dumiri asupra bolii de care suferă o sătmăreancă a dus două probe de urină, recoltate în aceaşi zi şi la aceaşi oră, la două laboratoare de analize medicale diferite din Satu Mare. Surpriza a venit la aflarea rezultatelor. Un diagnostic era negativ pe când celălalt pozitiv. Nedumerită, dar şi supărată de-a binelea, pentru a face lumină în acest caz sătmăreanca a bătut la uşa CJPC Satu Mare. Potrivit inspectorului-şef al instituţiei, Valentin Breban „prima dintre probe a fost depusă la ora 08.00 iar cea de-a doua la 08.20. Însă rezultatele analizelor medicale sunt neconcludente în sensul că unul este negativ pe când celălalt pozitiv. Vom cere şi ajutorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare. Oricum, noi nu ne putem băga la analize. Asta e treaba medicilor. Noi vom verifica doar pe parte de informare a clienţilor, adică, dacă sunt afişate preţurile, analizele care se efectuează în laboratoarele respective, etc”.

Un Comentariu la "O analiza ciudată… de urină"