Femeile PD-L au premiat elevii cu rezultate bune la învăţătură

Organizaţia judeţeană de femei a Partidului Democrat-Liberal (PD-L) Satu Mare a premiat astăzi, 3 iunie, elevii care s-au remarcat prin rezultate deosebite la concursurile şcolare pe materii dar şi la cele sportive.

Evenimentul a fost gândit cu ocazia “Zilei Copilului” şi a fost organizat la sediul PD-L Satu Mare. Potrivit Alinei Horincar, membră al organizaţiei judeţene de femei a PD-L Satu Mare “la evenimentul de astăzi participă 40 de elevi din 12 comune din judeţ. Şi prin această acţiune vrem să demonstrăm că preţuim valoarea şi munca acestor copii care s-au distins prin rezultate deosebite în anul şcolar 2010-2011. Am ales şcolile cu clasele I-VIII din mediul rural”. Elevii au primit fiecare câte o diplomă şi o enciclopedie din partea PD-L. “Evenimentul este sprijinit nu doar de organizaţia de femei ci şi de deputatul Ioan Holdiş”, a precizat Alina Horincar.
Surprizele pentru elevi au continuat în Grădina Romei unde au vizitat Centrul de educaţie ecologică “Casa Verde”, după care femeile liberal-democrate au invitat copiii la câte o îngheţată în centrul urbei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.