Zeci de premii pentru elevii Liceului de Artă “Aurel Popp” în anul şcolar 2010-2011

Numeroase concursuri şi spectacole încununate cu 60 de diplome şi o serie de aprecieri din partea specialiştilor este “recolta” anului şcolar 2010-2011 al elevilor de la Liceul de Artă “Aurel Popp” Satu Mare.

Despre realizările anului şcolar 2010-2011 a vorbit directorul instituţiei, Marcel Sabo, în cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, 31 mai, în Sala festivă a şcolii. “Zilele trecute a avut loc un concurs de interpretare instrumentală şi arte vizuale la Sighetu Marmaţiei unde din cei şapte copii ai şcolii noastre şase s-au întors cu premii. De altfel, în anul şcolar 2010-2011, elevii noştri au obţinut 60 de diplome la concursurile naţionale şi internaţionale la care au participat”, a declarat Marcel Sabo.
Isabela Voropciuc (locul I) şi Alexa Stier (locul II) la pian, Higyed János Bence (locul I), Szabó Tamás (locul I) şi Nagy Dániel (locul I) la trmpetă respectiv Dula Dávid László (llocul II) la violoncel, sunt cei şase elevi care au obţinut premii la concursul de la Sighetu Marmaţiei.

“Aceste concursuri sunt din ce în ce mai multe, elevii sunt din ce în ce mai mulţi şi din ce în ce mai pregătiţi ceea ce ne bucură mult. În general sunt competiţii cu participare internaţională astfel că, nu avem decât să ne mândrim cu rezultatele pe care le-am obţinut”, a precizat profesoara de pian al Liceului de Artă “Aurel Popp”, Ana Maria Manfredi.

Potrivit directorului şcolii, vineri, 3 iunie, de la ora 17.00, absolvenţii profilului de arte vizuale vor avea un vernisaj la Muzeul de Artă din Piaţa Libertăţii unde îşi vor expune lucrările de sfârşit de an. De asemenea, în 10 iunie, tot de la ora 17.00, Sala de spectacole a Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare va găzdui Concertul de sfârşit de an al elevilor Liceului de Artă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.