Scandal la Miss Ziua Orașului Satu Mare


Concursul de frumusețe organizat în acest an de Ziua Orașului s-a lăsat cu scandal. Nemulțumită de rezultatele finale, una dintre cele zece participante care n-a avut șansa unui loc pe podiumul premiantelor, a făcut contestație. Foarte supărată a fost și Gabriela Sas, managerul Agenţiei Gaby`s Models, cea care le-a instruit pe fete.

Cu fișele de jurizare în mână, Gabriela Sas a demonstrat că deși nu s-a numărat printre finaliste, Mădălina Dan a fost cea mai bine punctată la aproape toate probele.

La concursul de frumusețe organizat în acest an de Ziua Orașului Satu Mare s-au înscris zece fete care au avut de trecut trei probe: ţinuta de zi, costum de baie şi ţinuta de seară.

După epuizarea celor trei probe, au fost anunțate numele celor trei fete pe care juriul le-a declarat câștigătoare. Astfel, titlul de Miss Ziua Orașului Satu Mare, ediția 2011, a fost atribuit concurentei Asztalnok Sixteen, de 16 ani, elevă la Grupul Şcolar Economic “Gheorghe Dragoş”. Locul II i-a revenit Nicoletei Mariţa, de 16 ani, elevă la Colegiul Naţional “Doamna Stanca”, iar locul III a fost atribuit Mariei Pop, de 17 ani, elevă la Grupul Şcolar “Constantin Brâncuşi”.

Susținătorii Mădălinei Dan, nemulțumiți de decizia juriului, au contestat rezultatele și au cerut ca Mădălina să fie declarată Miss Satu Mare. Puși în încurcătură, membrii juriului au dat-o cotită, s-au bălbâit, au pus țara la cale pe terasa de la Macao, dar în cele din urmă au ajuns la aceeași concluzie absurdă: diferența dintre cele două concurente a fost de doar cel mult două puncte, astfel că au decis ca titlul de Miss Ziua Orașului Satu Mare să fie atribuit concurentei Asztalnok Sixteen.

10 Comentarii la "Scandal la Miss Ziua Orașului Satu Mare"