„Strong Men” – concurs de forţă în centrul Sătmarului


Șase bărbați puternici, din care cinci din Ungaria și unul din Satu Mare, și-au arătat mușchii în centrul vechi al Sătmarului în cadrul concursului de forță “Strong Men” organizat duminică, 29 mai.
Acțiunea, aflată la cea de-a V-a ediție, a fost inclusă în cadrul manifestărilor organizate în acest an cu prilejul Festivalului Zilele Culturale Sătmărene și, cu toate că inițial și-au anunțat participarea și concurenți din Slovacia, aceștia din urmă n-au mai ajuns la Satu Mare.

Probele concursului, cinci la număr, au constat în tractarea unui camion de 7,5 tone, ridicarea unui buștean metalic în greutate de 120 kg, deplasarea cu o greutate de 290 kg în spate, menținerea cât mai mult timp în poziție nemișcată a unui lacăt metalic de 20 kg, precum ridicarea unui autoturism.

Fiecare dintre cei șase concurenți au susținut probele, după care, arbitrul a tras linie și a adunat punctajele obținute. Pe primul loc, cu număr maxim de puncte, ca atare și câștigător al concursului, s-a situat sătmăreanul Alexandru Cortean.

Un Comentariu la "„Strong Men” – concurs de forţă în centrul Sătmarului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.