Jaf la o benzinărie de pe drumul Careiului

Benzinăria Petrom de pe drumul Careiului din Satu Mare a fost jefuită azi dimineaţă, 24 mai, în jurul orei 04.30. Pentru a obţine banii atacatorul a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit după care a părăsit locul faptei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Ana Mălăescu, atacatorul a fost urmărit de poliţişti şi jandarmi însă acesta a reuşit să scape pornind spre dig iar de acolo se pare că a sărit în Someş. “Bărbatul avea faţa acoperită şi mai avea şi o şapcă pe cap. Totul s-a petrecut în doar câteva minute. Casiera a fost ameninţată cu un cuţit. Atacatorul a fost urmărit de poliţişti şi jandarmi dar din păcate oamenii legii i-au pierdut urma. Cercetările continuă”, a precizat Ana Mălăescu. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Satu Mare tâlharul a fost văzut îndreptându-se spre râul Someş după care a dispărut. “Noi presupunem că a sărit în apă. Desigur, există şi posibilitatea să se fi ascuns în vegetaţia de pe malul Someşului. Sau poate că a trecut înot râul şi a ieşit pe malul celălalt. În momentul de faţă cercetările continuă. Am solicitat şi ajutorul pompierilor”, a mai ţinut să precizeze Ana Mălăescu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU “Someş” Satu Mare, Aurel Ulici spune că “am fost solicitaţi de cei de la Poliţie să intervenim. Am mers la faţa locului cu o barcă dar nu am mai intervenit deoarece poliţiştii i-au găsit urmele pe malul Someşului. Se pare că a trecut înot râul şi a ieşit pe celălalt mal”. Potrivit oamenilor legii tâlharul a sustras aproximativ 100 de milioane de lei vechi.

UPDATE:

Se pare că tâlharul a pierdut o parte din banii furaţi. Oamenii legii au găsit o parte din banii jefuiţi pe malul Someşului. „Poliţiştii au găsit două teancuri de bani în zona Podului Tehnologic de cealaltă parte a Someşului în apropierea străzii Diana. Banii erau căzuţi în iarba de pe mal. Se pare că tâlharul a trecut Someşul înot şi a pierdut banii în timp ce a ieşit la mal. Nu ştiu încă despre ce sumă este vorba. Oricum, poliţiştii mai caută şi alte posibile urme lăsate de tâlhar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Ana Mălăescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.