Două bilete gratuite la spectacolul Teatrului “Odeon” București


În cadrul Festivalului de Teatru “Fără bariere”, sătmărenii sunt așteptați marți, 24 mai, să vizioneze spectacolul susținut de actorii Teatrului “Odeon” din București, care va avea loc de la ora 19:30, în sala mare a Teatrului de Nord.

Este vorba despre spectacolul cu piesa “Iadul este amintirea fără a mai putea schimba ceva”, de Jonas Gardell, în distribuția căruia se vor afla actorii Diana Gheorghian, Oana Ștefănescu, Liana Mărgineanu și Nicoleta Lefter.

Punerea în scenă a textului “Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva” de Jonas Gardell îşi propune să vorbească despre identitate, despre nevoia de iubire şi formele de dezvoltare a psihicului în absenţa ei.

Spectacolul dezvăluie tensiunile din relaţiile de familie, alteritatea, boala şi suferinţa, reprezentările onirice şi halucinante ale lui Dumnezeu şi ale diavolului în subconştientul uman pentru a evidenţia zbuciumul interior al personajelor.

Prinse în ecuaţii afective necunoscute pentru ele însele, personajele îşi transferă unele altora propriile temeri şi angoase având sau nu puterea de a se elibera, reuşind sau nu să trăiască ori să se îngroape într-un iad personal al unui trecut de nedepăşit.

Tot marți, 24 mai, în programul festivalului este inclus, de la ora 18:00, în sala “Studio”, spectacolul cu piesa “Hoții” de Connor McPherson, traducerea și regia Cristi Juncu, suținut de actorii Centrului Multimedia TEATRU 74 Târgu Mureș.

Totodată, de la ora 21:30, la Turnul Pompierilor, va putea fi urmărit spectacolul cu piesa “Farsa maestrului Pathelin”, adaptarea și regia Dan Constantin, susținut de actorii Teatrului Municipal “Ariel” din Râmnicu Vâlcea.

UPDATE: Castigatorul este cititoarea care a postat cu numele Adina.

4 Comentarii la "Două bilete gratuite la spectacolul Teatrului “Odeon” București"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.