Mașină furată din Suedia oprită la frontieră

Un bărbat din Harghita este cercetat de polițiștii de frontieră după ce s-a constatat că avrut să iasă din țară cu o mașină furată din Suedia. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare.

Miercuri, 18 mai a.c., în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Gaspar V., în vârstă de 35 de ani, din județul Harghita. Bărbatul conducea un autoturism marca Opel Zafira.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițiștii de frontieră i-au solicitat conducătorului auto la control actele personale și documentele mașinii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Suedia din februarie 2002.

Șoferul a declarat că a cumpărat mașina în urmă cu puțină vreme de la o firmă din Miercurea Ciuc contra sumei de 13.200 RON. În prezent Gaspar V. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.