Tânăr de 16 ani cercetat pentru tâlhării şi furturi

Un tânăr de 16 ani din Carei este cercetat de către oamenii legii pentru tâlhării, furturi şi atitudine violentă. Poliţiştii de la investigaţii criminale Carei l-au reţinut luni, 16 mai, pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii îi pun în seamă o serie de nelegiuiri. Tânărul este suspectat în cazul a două tâlhării, două loviri şi furturi, fapte comise pe raza municipiului Carei, în perioada august 2010 – mai 2011.
În seara zilei de 7 aprilie 2011, în jurul orei 20.00, aflându-se pe bulevardul 25 Octombrie, tânărul a furat o bicicletă şi o sumă de bani de la un careian în vârstă de 41 de ani. De asemenea, în 22 aprilie 2011, în jurul orei 22,00, în Piaţa Avram Iancu din Carei a tâlhărit un bărbat de 33 de ani, din Negreşti Oaş. Totodată, minorul este suspect în cazul a două loviri sau alte violenţe, fapte comise asupra a doi careieni, de 38, respectiv 40 de ani. Cercetările în cauză continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.