Fără autorizații de funcționare, tarabiștii au fost alungați din Grădina Romei


Patru comercianți ambulanți din Satu Mare s-au prezentat marți la audiențele organizate de președintele Consiliului Județean, Csehi Arpad. Cei patru au semnalat aceeași problemă, respectiv faptul că nu mai sunt lăsați să-și vândă produsele – înghețată, suc și vată de zahăr – în Grădina Romei, cu toate că au contracte cu Administrația Domeniului Public (ADP), valabile până la sfârșitul lunii septembrie a.c.

Comercianții ambulanți au afirmat că produsele lor sunt foarte apreciate de copiii care vin cu părinții în Grădina Romei, de aceea consideră că ar trebui să se revină asupra deciziei de-a nu le mai fi permisă prezența în zonă. Totodată, aceștia au recunoscut că nu dețin autorizații de funcționare, așa cum prevede legea, dar consideră că au dreptul să-și vândă produsele dacă au contracte valabile încheiate cu ADP și au achitat inclusiv taxele pentru ocuparea terenului, până la 30 septembrie.

Președintele Csehi Arpad a afirmat că va discuta cu primarul Iuliu Ilyes despre problema tarabiștilor și este convins că edilul șef va rezolva situația în mod rezonabil.

Un Comentariu la "Fără autorizații de funcționare, tarabiștii au fost alungați din Grădina Romei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.