Micii pianişti s-au întors acasă

Bucurie, flori, zâmbete şi felicitări adresate celor 14 copii şi mentorului acestora, profesoara de pian Mariana Moga, astăzi, 15 mai, în Gara din Satu Mare. Părinţii îşi aşteptau cu sufletul la gură prichindeii despre a căror rezultate au aflat deja cu o seară în urmă.

Cei 14 pianişti s-au întors astăzi la Satu Mare după ce au câştigat tot ce se putea câştiga la Concuresul internaţional de interpretare pian “Micul virtuoz” de la Bucureşti. Competiţia a avut loc sâmbătă, 14 mai. “Sunt foarte fericită şi mândră de elevii mei. Sunt nişte copii extraordinari. Au arătat lumii că suntem extraordinari şi avem talente ieşite din comun. Nu i-aş da pentru nimic în lume”, a declarat Mariana Moga.
La competiţia internaţională de la Bucureşti au participat 145 de copii din 13 ţări (fără România) şi din 20 de judeţe din ţară. Rezultatele copiilor vorbesc de la sine: nouă locuri I, trei locuri II şi două locuri III vin să demonstreze încă odată dacă mai era cazul că putem şi trebuie să fim mândri de copiii noştri. “Concursul a fost extrem de dificil. Copiii din Rusia spre exemplu, dar şi chinezii au fost foarte pregătiţi. Dar nici noi nu ne-am lăsat”, a precizat o mămică. Şi pentru a ne întipări bine în minte numele copiilor de astăzi şi de ce nu (?) a marilor pianişti şi concertişti de mâine iată lista premianţilor:

Locul I

Alin Mariţa
Alina Mariţa
Barla Beáta
Diana Varga
Adelin Buricea
Andrei Boca
Sara Berci
Iulia Ştefan
Daria Grad

Locul II

Andrei Bâce
Teofana Duba
Giorgiana Bura

Locul III

Irimie Rebeca
Mihăiţă Buzilă.

Un Comentariu la "Micii pianişti s-au întors acasă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.