SCM Dr. Coica a măsurat azi gratuit tensiunea, glicemia şi pulsul

Până la orele amiezii, sute de sătmăreni s-au decis să se supună analizelor de determinare a glicemiei, tensiunii arteriale şi frecvenţei cardiace la corturile ridicate în cartierele din oraş. Acţiunea a început dimineaţa sâmbătă dimineaţa de la ora 09.00 şi se va încheia după-amiază la ora 15.00. “Asemenea acţiuni sunt binevenite deoarece oamenii au posibilitatea să afle dacă suferă sau nu de vreo boală. E gratuit aşa că poate veni oricine să-şi măsoare tensiunea şi glicemia. Pentru noi e bine deoarece nu prea avem bani”, spune unul dintre sătmăreni.

Acţiunea se derulează în paralel la: Cabinetele “Dr. Coica” din Carpaţi II, în Micro 15, str. Mileniului, cartierul Solidarităţii, Micro 17 unde cortul a fost amplasat lângă Şcoala “Lucian Blaga”, la cortul de pe B-dul Cloşca lângă “Romstal”, în Micro 16 unde cortul este amplasat în Parcul Brânduşa, în Piaţa Monumentului din cartierul Micro 14 şi pe strada Botizului lângă centrul Spa. “În condiţiile în care depistăm o glicemie crescută, o tensiune mare îndrumăm pacienţii către un medic de specialitate pentru continuarea investigaţiilor”, ne-a spus Bianca Glodean, una dintre asistente.

UPDATE:
Din cele declarate de doctorul Coica la sfarsitul actiunii s-au contabilizat aproximativ 3000 de sătmăreni care au trecut pe la punctele deschise ieri în oraş.

Un Comentariu la "SCM Dr. Coica a măsurat azi gratuit tensiunea, glicemia şi pulsul"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.