Zilele Colegiului Naţional “Mihai Eminescu”

Elevii cu rezultate deosebite la fazele naţionale a concursurilor pe materii, cele interdisciplinare sau la concursurile de referate şi proiecte educaţionale au fost premiaţi astăzi, 13 mai, cu ocazia Zilelor Colegiului „Mihai Eminescu”.

40 de elevi a colegiului au fost premiaţi în acest an la fazele naţionale a concursurilor şcolare. Potrivit directorului unităţii de învăţământ, Ioan Pop, aproape jumătate din elevii şcolii au participat la fazele judeţene a diferitelor concursuri. „309 elevi din cei 890 au participat la etapele judeţene a concursurilor pe materii şi cele interdisciplinare dintre care 138 au obţinut premii şi menţiuni”, a precizat directorul Ioan Pop. Cei 40 de elevi au fost premiaţi de către conducerea Colegiului „Mihai Eminescu” dar şi de Asociaţia Părinţilor Colegiului „Mihai Eminescu”.

Apoi elevii de clasa a VIII-a au avut posibilitatea de a afla oferta educaţională pe anul şcolar 2011-2012 a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. La evenimentele de astăzi au fost invitaţi şi absolvenţii promoţiei 2001 a colegiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.