Începe preînregistrarea pentru Maratonul “Caritas”


Luni, 16 mai, la sediul Organizaţiei “Caritas” Satu Mare începe preînregistrarea celor care doresc să participe la cea de-a V-a ediţie a maratonului de binefacere care va avea loc în data de 21 mai şi care, în acest an, se va desfăşura sub motto-ul “Cu muzică şi sport pentru copiii cu dizabilităţi”!

Astfel, începând de luni, cei interesati sunt aşteptaţi zilnic, pâna în 20 mai, între orele 8:00-16:00, la secretariatul organizaţiei, Piaţa Libertăţii nr.20, unde, după achitarea taxei de participare vor primi cardul de start. În baza acestui card, în ziua maratonului, respectiv sâmbătă dimineaţa, după ce-şi vor prelua flacoanele cu apă asigurată de organizatori, îşi pot ocupa locul la start.

Taxele de participare la maraton au fost stabilite diferit. Astfel, pentru copii sub 14 ani participarea este gratuită, pentru o persoană – 5 lei, pentru trei persoane – 12 lei, pentru patru persoane – 15 lei, iar pentru grupurile de zece persoane – 40 lei.

Suma rezultată din taxa de participare va fi destinată celor 400 de copii cu dizabilităţi care beneficiază de serviciile centrelor de zi specializate ale Organizaţiei “Caritas” Satu Mare. Organizatorii îi invită pe participanţi ca în numele solidarităţii să poarte la maraton un tricou alb sau roşu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.