Doi copii şi o tânără au fost accidentaţi uşor

Neatenţia şi viteza excesivă continuă să producă tragedii pe şoselele din judeţ. Doi copii şi o tânără de 17 ani au necesitat luni, 9 mai, îngrijiri medicale după ce au fost accidentaţi uşor în timp ce traversau în locuri nepermise strada.
Un băiat de 10 ani a fost accidentat uşor pe Aleea Neajlov din Satu Mare, luni după-amiază. Potrivit oamenilor legii acesta traversa în loc nepermis şi fără să se asigure. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00. Copilul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tot luni, în localitatea Hodod, József O. de 25 de ani, din Satu Mare a accidentat uşor o tânără de 17 ani şi un copilaş de doar 3 luni. În momentul accidentului copilul era în braţele tinerei, iar aceasta se afla angajată în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Speriat poate de urmările accidentului şoferul a părăsit locul faptei fiind identificat ulterior de poliţiştii rutieri. Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.