Dan Diaconescu vine la Satu Mare

Este bătut în cuie! Dan Diaconescu vine în 2 iulie la Satu Mare pentru a se întâlni cu conducerea organizaţiei judeţene dar şi cu simpatizanţii Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD).

Potrivit preşedintelui Comitetului judeţean de iniţiativă a PP-DD Satu Mare, Dorin Pop, „Dan Diaconescu va veni cu elicopterul până la Satu Mare. În ceea ce priveşte programul dumnealui nu pot să vă spun în detaliu dar va vizita patru localităţi din judeţ. Încă nu ne-am decis care vor fi acestea deşi una dintre ele cred că va fi Certeze”.

În ceea ce priveşte înscrierea partidului la Tribunal se pare că liderii din capitală întâmpină o serie de probleme. „Sunt două condiţii importante pentru ca un partid politic să fie înscris la Tribunal. Una dintre ele este ca iniţiativa de a-l înscrie să fie publicat într-un ziar central ceea ce s-a şi făcut în Evenimentul Zilei, iar a doua condiţie este ca cererea de înscriere să fie afişată pe uşa Tribunalului. Această condiţie însă nu a îndeplinită de instanţă. Pentru asta am fost amânaţi până pe data de 20 mai”, spune Dorin Pop. Potrivit interlocutorului au fost depuse patru contestaţii împotriva înscrierii partidului. „Nu ştiu cine ne-a contestat. Atâta ştiu că una dintre cereri a fost formulată de Cojocaru. Dar sunt şi patru sau cinci declaraţii pro, depuse la Tribunal. De exemplu, Asociaţia Oamenilor Sinceri, care data trecută ne-a contestat acum sunt în favoarea înfiinţării”, a precizat preşedintele Comitetului judeţean de inţiativă a PP-DD Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.