Caravana APDRP


În cadrul campaniei naţionale “Fonduri europene pentru mediul rural 2011”, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) Satu Mare efectuează, începând de miercuri, 11 mai, o serie de vizite la proiectele realizate din fonduri nerambursabile prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală. Cu acest prilej, vor fi prezentate investiţiile şi impactul socio-economic al acestora, precum şi demersurile întreprinse de beneficiar în vederea obţinerii fondurilor europene.

Plecarea este prevăzută pentru miercuri, ora 11:00, iar în programul primei zile este inclusă vizitarea a două investiţii care au fost realizate în judeţul Satu Mare. Este vorba despre o investiţie realizată în municipiul Satu Mare, constând în amenajarea unui spaţiu de depozitare a produselor agro-alimentare, în valoare de 7.281.580 lei, respectiv modernizarea unei ferme vegetale în municipiul Carei, care a beneficiat de un sprijin financiar în valoare totală eligibilă de 4.177.800 lei.

În ziua a doua, vor fi vizitate o investiţie din Sărmăşag, judeţul Sălaj, respectiv o fabrică de pâine, care a beneficiat de finanţare nerambursabilă în valoare de 1.446.589 lei, precum şi două investiţii din judeţul Maramureş, una în Baia Sprie, iar cealaltă în Ocna Şugatag. Pentru prima investiţie, valoarea este de 370.989 lei, iar pentru cea de-a doua de 581.603 lei.

La încheierea vizitelor, în judeţul Satu Mare va fi vizitată şi o fabrică de paste din comuna Botiz, care a beneficiat de un sprijin financiar în valoare totală eligibilă de 7.462.000 lei.

Un Comentariu la "Caravana APDRP"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.