“Tour de Tur” la a VI-a ediţie

Societatea Carpatină Ardeleană (SCA) organizează sâmbătă, 28 mai, a VI-a ediţie a concursul de orientare ciclistă “Tour de Tur”. Pornirea şi sosirea va fi în zona de agrement Pădurea Noroieni.

Lungimea traseului diferă în funcţie de categoriile de vârstă la care se înscriu concurenţii. Astfel, femeile şi bărbaţii cu vârstele cuprinse între 14 şi 18 ani dar şi veteranii care au depăşit 40 de ani vor avea de parcurs un traseu de 45 de km. În schimb seniorii (cei cu vârstele cuprinse între 18 şi 40 de ani) vor avea de pedalat cu 20 de km mai mult până să ajungă la linia de sosire. Organizatorii au fixat traseul acestora la 65 de km.

Premii în bani pentru câştigători

Cei care doresc să se înscrie în concurs vor avea de plătit o taxă de înscriere stabilită la suma de 15 lei pentru adulţi respectiv 10 lei pentru juniori. Pentru cei care nu vor să concureze va fi organizată o excursie ciclistă cu ghid, pe un traseu mai scurt fără să plătească vreo taxă de participare. Organizatorii oferă şi premii în bani câştigătorilor. Concurentul care va trece trece primul linia de sopsire va încasa 500 de lei. Cel de pe locul secund 300 lei iar concurentul clasat pe treapta a III-a a podiumului, 100 de lei.

Înscrierile se pot face la faţa locului în ziua concursului, între orele 07.00 şi 08.30. Cei care doresc să se înscrie prin email, o pot face la adresa: tourdetur@eke.ro, până vineri după-amiază, 27 mai, la ora 18.00, sau accesând site-ul SCA Satu Mare: www.tur-info.ro până la aceaşi dată şi oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.