Maria Pop – Miss Satu Mare 2011

Maria Pop a fost aleasă sâmbătă seara, 7 mai, Miss Satu Mare 2011.

În finala competiţiei din 7 mai au urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor 12 fete alese în urma preselecţiilor organizate la: Carei, Livada, Negreşti Oaş şi Satu Mare. După ce au urmat un cantonament de patru zile la Hotel Melody din Satu Mare, şedinţe foto, lecţii de mişcare scenică şi filmări în costume de baie cele 12 fete erau pregătite pentru marele show de sâmbătă seara. Fetele au fost îndrumate de coreografa Claudia Staicu din Târgu Mureş.

Spectacol cu dansatori

Spectacolul a fost presărat cu numeroase intermezzouri de dans modern puse în scenă de trupele Crazy Dancers şi STIL dar şi prezentările de modă a manechinelor de la Interstyle Models Agency. În urma deliberărilor în afară de fetele care s-au clasat pe primele trei locuri a ediţiei 2011 a Miss Satu Mare juriul a decis să atribuie premii şi pentru Miss Popularitate, Miss Turism şi Miss Presa. Astfel, Cristina Ratiş s-a dovedit a fi cea mai populară concurentă a serii. Premiul pentru Miss Turism i-a revenit Adelei Csobot iar Reghina Dăncăneţ a fost premiată cu titlul de Miss Presa. Locul III al podiumului ia revenit Dianei Pop iar pe locul II s-a clasat Tania Lăpuşte.

Concurentele au avut de prezentat ţinuta casual dar şi o ţinută de seară. Evenimentul a fost organizat de Show Time Entertainment Factory şi Interstyle Models Agency.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.