Blaga versus Paleologu la Satu Mare


După ce pedeliştii sătmăreni care-l susţin pe Emil Boc la şefia partidului au umplut joi o sală de nunţi, susţinătorii lui Vasile Blaga, cel de-al doilea candidat, prezent sâmbătă, 7 mai, la Satu Mare, n-au reuşi să se-adune nici cât de-o sală de concerte. Vasile Blaga, care a fost însoţit la Satu Mare de Sorin Frunzăverde, Cristian Boureanu, Alin Popviciu, Petru Filip, Mihaela Popa, Romeo Raicu şi deputatul Ioan Holdiş, şi-a prezentat moţiunea denumită “Puterea de a schimba”. Întâlnirea cu pedeliştii sătmăreni a avut loc de la ora 16:00 la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” şi, cu toate că de la ora 18:00 a fost anunţată oficial o conferinţă de presă, cu doar 5 minute înainte de ora menţionată, Vasile Blaga, nervos pe jurnaliştii care au intrat doar pentru a face fotografii, i-a scos afară din sală, ajutat fiind de nişte pedelişti săritori.
Ulterior, în timp ce Vasile Blaga se adresa ziariştilor pentru a se declara mulţumit de întâlnirea de la Satu Mare şi pentru a-şi exprima convingerea că pedeliştii au înţeles mesajul moţiunii pe care a prezentat-o, în holul filarmonicii şi-a făcut apariţia Theodor Paleologu, cel de-al treilea candidat la şefia partidului.

Theodor Paleologu a afirmat că, întrucât “cu el e întotdeauna mult mai plăcut decât cu oricare altul”, speră că vor rămâne în sală cât mai mulţi dintre pedeliştii sătmăreni veniţi pentru Vasile Blaga, în faţa cărora să-şi prezinte şi el moţiunea. “Cu mine e mai puţină încrâncenare, mai mult umor, mai multă relaxare, mai mult spirit paşnic. În general, când îmi expun eu moţiunea, e o atmosferă foarte degajată, şi e bine acest lucru, să poţi să ai umor şi să fii totodată foarte serios. Asta este este exact ceea ce mi-am propus şi am reuşit să fac. În ceea ce priveşte şefia partidului, eu n-am mania şefiei, nu mă roade foarte mult această ambiţie. Şi mai e un lucru: cei care n-au nimic de pierdut, au totul de câştigat, fiecare vot în plus pentru mine e un mare câştig, şi sper să adun suficient de multe voturi pentru a cântări cât mai greu în deciziile partidului” – a declarat Theodor Paleologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.