Târgul de vacanţe şi călătorii şi-a deschis porţile


Cu un număr de participanţi mult mai mic faţă de anii trecuţi, Târgul de Vacanţe şi Călătorii “Holiday & Travel EXPO” Satu Mare şi-a deschis vineri, 6 mai, porţile, pentru sătmărenii care nu se uită la bani când vine vorba despre concedi, vacanţe, călătorii ori sfârşituri de săptămână petrecute în ţară sau străinătate. Târgul se află la cea de-a V-a ediţie şi va rămâne deschis până duminică, 8 mai. Deschiderea oficială a avut loc la ora 13:00, în prezenţa viceprimarului Kereskenyi Gabor.

Doar 13 agenţii de turism din Satu Mare, Târgu Mureş, Maramureş şi Ungaria sunt prezente cu oferte la Târgul de Vacanţe şi Călătorii amenajat în holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Antal Attila, organizatorul acţiunii, recunoaşte că efectele crizei se resimt şi în acest domeniu, dar spune că, în ciuda dificultăţilor întâmpinate, se bucură că a reuşit să menţină tradiţia şi să organizeze târgul pentru a V-a oară consecutiv.
Extrem de reduşi deocamdată ca număr, potenţialii viitori turişti au încercat pentru început să se familiarizeze cu ofertele, pentru ca mai apoi s-o poată alege pe cea mai convenabilă. Unii s-au declarat dezamăgiţi de oferta mult prea redusă, în timp ce alţii au afirmat că, dacă e vorba despre o vacanţă reuşită, banii nu mai contează.

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, şi în acest an organizatorii pun la dispoziţie bilete de tombolă care, fie pot fi cumpărate în cadrul târgului -la preţul de 5 lei, fie pot fi obţinute gratuit, dacă amatorii de călătorii au şansa să se întâlnească în oraş cu hostesele firmei şi primesc de la acestea un pliant care poate fi preschimbat în bilet de tombolă la locul expoziţiei.
Extragerea câştigătorilor tombolei va avea loc duminică, 8 mai, ora 15:00, iar cei care se vor număra printre aceştia vor beneficia, printre altele, de week end -uri welnes, bilete de intrare în aqua parcurile din Ungaria, ori de şedinţe de voltige.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.