Miss Satu Mare 2011


Douăsprezece sătmărence cu vârste între 15-22 ani vor urca sâmbătă, 7 mai, ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a convinge publicul că sunt cele mai potrivite pentru a fi alese între câştigătoarele concursului de frumuseţe Miss Satu Mare. Cele 12 participante au fost selectate dintre peste 30 de candidate înscrise la preselecţiile organizate în oraşele judeţului, respectiv Satu Mare, Carei, Tăşnad, Negreşti Oaş şi Livada şi, timp de câteva zile au fost găzduite într-un cantonament la hotelul “Melody”, unde au fost pregătite de coregrafa Claudia Staicu din Târgu Mureş.
Referindu-se la caznele la care vor fi supuse fetele în timpul concursului, Antal Attila, organizatorul acţiunii, a declarat că, deoarece se pune accent exclusiv pe frumuseţe, va lipsi proba de aptitudini. În schimb, concurentele vor trebui să demonstreze că sunt pricepute la prezentarea ţinutelor, mişcare scenică şi coregrafie.

Antal Attila afirmă că, ocupantele primelor trei locuri vor petrece fiecare câte un week end welnes la un hotel de patru stele dintr-o staţiune din Ungaria, iar celelalte participante, pentru a nu fi foarte dezamăgite, vor primi produse cosmetice, haine şi bijuterii.

Azi, 6 mai, opt din cele 12 concurente şi-au făcut apariţia la Târgul de Vacanţe şi Călătorii trecând şi prin faţa obiectivului aparatului nostru foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.