Karting la Satu Mare

Viteză şi adrenalină! Asta promit patronii primei piste private de karting din Satu Mare. Iniţiativa aparţine soţilor Dan şi Crina Mariş luând ca model o pistă asemănătoare ce funcţionează cu succes la Cluj Napoca.

Spaţiul îngrădit şi amenajat cu toate cele necesare pentru amatorii acestui sport se află la capătul Podului Decebal, lângă fostul Cinema „Luceafărul”. „Pista are o lungime de aproximativ 100 de metri iar suprafaţa locului este pe undeva între 550-600 metri pătraţi. Avem 17 maşini pe care le punem la dispoziţia celor care doresc să încerce acest sport. Denumirea firmei provine de la numele copiilor mei, Evelin şi Emil. Aşa că se poate citi atât EMIKART cât şi EVIKART”, a declarat Crina Mariş. Potrivit patronilor acesta este prima pistă privată din Satu Mare. „În trecut cei care doreau să încerce acest sport foloseau ca pistă aleile din Grădina Romei. Dar acesta este prima pistă pusă la punct în acest scop la noi în oraş”, a precizat Dan Mariş.

Orarul se poate modifica pe parcurs

Cei care doresc să-şi încerce măiestria pe pista de sub podul Decebal o pot face de marţi până vineri între orele 15.00 şi 21.00 iar sâmbătă şi duminică în intervalul orar 14.00-21.00. „Cu toate acestea orarul nu este bătut în cuie. Vom vedea cum merge pe parcurs şi dacă e nevoie vom modifica şi orarul”, spune Crina Mariş. Nici preţul biletelor nu este stabilit 100%. Potrivit patronilor „cei care doresc să facă o tură cu maşinuţele sunt aşteptaţi pe pista de karting unde vor afla şi preţulde închiriere a maşinuţelor. Nu vreau acuma să mă lansez în preţuri şi să greşesc”. Amatorii au de îndeplinit însă şi câteva condiţii pe care îl găsesc afişat la intrarea pe pistă. Amatorii acestui sport la urcarea în maşină vor primi cască de protecţie şi cagulă de unică folosinţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.