“Fabricat în Satu Mare”, ediţia a II-a


În intervalul 5-7 mai, la Satu Mare se desfăşoară ce-a de-a doua ediţie a expoziţiei “Fabricat în Satu Mare”, eveniment organizat de Asociaţia Economică Germano – Română pentru Regiunea de Nord – Vest în parteneriat cu Asociaţia Camera Meşteşugarilor. Deschiderea expoziţiei, găzduite de Grand Mall, a avut loc joi, 5 mai, ora 11:30, iar între oficialităţile prezente s-au aflat prefectul Radu Giurcă, subprefectul Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean – Csehi Arpad şi primarul Iuliu Ilyes. Au mai fost prezenţi senatorul, respectiv deputatul UDMR Tiberiu Ghuntner şi Erdei Istvan, precum şi mai mulţi consilieri municipali sătmăreni.

La ediţia din acest an a expoziţiei, care se doreşte a fi o sursă de inspiraţie pentru noi afaceri şi un îndemn real la colaborare pentru a promova şi întări brandul „Fabricat în Satu Mare”, participă 75 de firme, faţă de 54 care au fost prezente anul trecut. Ca o noutate faţă de prima ediţie, organizatorii au decis să promoveze, prin aducerea la acest eveniment, şi instituţiile de cultură din judeţul Satu Mare.

Între invitaţii care au confirmat participarea la expoziţie se vor afla până în data de 7 mai, excelenţa sa Andreas von Mettenheim ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucureşti, preşedintele Forumului Democrat German din România şi primar al municipiului Sibiu, Klaus Johannis, deputatul Ovidiu Gant, reprezentanţi ai autorităţilor locale, parlamentari, o delegaţie a oraşului Wolfenbüttel condusă de Axel Gummert şi Manfred Ammon, un grup de 12 oameni de afaceri germani din Banat, membri ai Deutscher Wirtschaftsklub Banat (Clubul Economic Banat) condusă de preşedintele Peter Hochmut, parteneri din Austria precum şi o delegaţie din Ungaria, reprezentând IPOSZ, organizaţie similară Camerei Meşteşugarilor.

Un Comentariu la "“Fabricat în Satu Mare”, ediţia a II-a"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.