Crin Antonescu în vizită la Satu Mare

“Avem o Românie în derivă şi un Guvern care prin măsurile pe care le ia e departe de realităţile ţării”, a declarat Crin Antonescu astăzi, 5 mai, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Partidului Naţional Liberal (PNL) Satu Mare.

În drum spre Baia Mare unde va susţine candidatul liberal la scaunul de primar al oraşului preşedintele PNL s-a oprit şi la Satu Mare unde a susţinut şi o conferinţă de presă fulger. Potrivit preşedintelui liberal “pe zi ce trece critica Guvernului devine tot mai grea deoarece avem tot mai multe motive să nu fim de acord cu politica pe care o duce. Trebuie să ne pregătim ca noi, cei din Uniunea Social-Liberală (USL) când vom prelua guvernarea să fim mult mai eficienţi”, a precizat Antonescu.

Vizita la Satu Mare a preşedintelui liberal este în aceaşi zi când premierul Boc a ales şi el să ne viziteze judeţul. “Am şansa extraordinară de a fi contemporan cu Boc şi la Satu Mare. Şi se pare că mă urmăreşte că vine şi la Baia Mare. Oricum, nu cred să ne întâlnim”, a spus mai în glumă, mai în serios, preşedintele liberal.

“La Satu Mare s-a înţeles care e miza naţională” – Crin Antonescu

Potrivit acestuia USL funcţionează bine la Satu Mare. “Aici nu am întâmpinat probleme ca în alte judeţe. Aici e vorba de oameni politici maturi care au înţeles care e miza naţională. Nici nu mă aşteptam la altceva. Cu Ovidiu Silaghi suntem prieteni şi avem o colaborare extraordinară”, spune Antonescu. În 15 mai se va da startul sondajului de opinie declanşat pentru desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului şi la cel de preşedinte de Consiliu Judeţean (CJ). Candidatul liberalilor pentru scaunul de edil-şef al municipiului Satu Mare este Adrian Ştef. “Nu e obligatoriu să fie mai mulţi candidaţi pentru desemnarea celui care ne va reprezenta în bătălia din alegeri. E nevoie de unul singur dar bun. Considerăm că acolo unde PSD-ul va avea candidat la preşedenţia CJ, noi să avem la Primăria oraşului, reşedinţă de judeţ”, a precizat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi.

În ceea ce priveşte programul USL, Crin Antonescu spune că se lucrează la un program pentru a scoate România din criză şi că temerea unora că nu se va reuşi punerea cap la cap a doctrinelor celor trei partide: PSD, PNL şi PC pentru a construi un proiect de viitor viabil se va dovedi neîntemeiată. După conferinţa de presă Antonescu a pornit spre Baia Mare urmat de o delegaţie sătmăreană pentru susţinerea candidatului liberal la scaunul de edil a Băii Mari.

Un Comentariu la "Crin Antonescu în vizită la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.