Ce îşi doresc bărbaţii de ziua lor?

Votat cu peste 400.000 de voturi, ziua de 5 mai a fost declarată în 2007 „Ziua Bărbatului”. În 17 oraşe din ţară bărbaţii şi nu numai, vor petrece şi se vor delecta cu concerte.

Se pare că vestea despre „Ziua Bărbatului” nu a ajuns şi până la Satu Mare. Aici … linişte. Nici un concert, nici o petrecere. Deşi evenimentul a ajuns la cea de-a V-a ediţie. S-a creat şi un site www.ziuabarbatului.ro unde cei interesaţi au posibilitatea de a afla cum îşi pot primi cadoul dorit iar femeile cum să trimită o serenadă iubitului lor. De asemenea, prin accesarea site-ului doamnele şi domnişoarele pot afla şi ce îşi doresc bărbaţii. O maşină nou-nouţă, să-şi ştie iubita lângă ei acompaniat de o bericică savuroasă sau o super maşină cu tot cu şoferiţă sunt doar câteva dintre dorinţele bărbaţilor.

Dar oare ce îşi doresc bărbaţii din Satu Mare?

„O prietenă iubitoare şi înţelegătoare. Nu ar strica nicio maşină dar deocamdată nu am bani pentru aşa ceva”, spune unul dintre tinerii sătmăreni. „Să fiu lăsat în pace că m-am supărat de cicălelile prietenei. Vreau şi eu să petrec odată cu prietenii, aşa pe cinste, fără să fiu apoi dojenit de prietenă”, spune supărat un altul. Femeile în general zâmbesc când aud de Ziua Bărbatului. „Ce le trebuie o zi specială. Noi nu avem decât două zile, 1 şi 8 Martie. În rest toate cele 364 de zile sunt a lor. Pot face ce vor ei şi … chiar fac”, spune o tânără.
„Ziua Bărbatului” a fost gândită în 2007 de către Bergenbier şi pus la cale la o petrecere din capitală, Bucureşti. Supus la vot, declararea oficială a zilei a fost salutată de mai bine de 400.000 de bărbaţi din România. Şi cum nu am ajuns (deoarece nu aveam cum) la capătul listei în ceea ce priveşte dorinţele bărbaţilor aşteptăm mesajele domnilor din Satu Mare şi de ce nu (?) şi a doamnelor şi domnişoarelor legate de „Ziua Bărbaţilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.